BENVINGUTS A ATGROUP

Últimes Notícies

MEGAFOR INICIA LA MATRICULACIÓ DEL SEU CURS DE DIRECTOR DE SEGURETAT I CAP DE SEGURETAT

MEGADOR en col·laboració amb AJSE i ATGROUP, ha obert el procés de matriculació per al seu curs de Director de Seguretat i Cap de Seguretat.

Seguint els programes formatius més avançats MEGAFOR, ha iniciat la matriculació per al curs que permet accedir a la Doble Titulació de Director de Seguretat i Cap de Seguretat , seguint l'acord de col·laboració subscrit amb la prestigiosa Universitat Europea Miguel de Cervantes , la titulació obtinguda permetrà a l'alumne accedir a una carrera prestigiosa professional com a responsable dins de el sector de la Seguretat Privada. El curs s'iniciarà a setembre de el present any 2020 , si les circumstàncies socials i sanitàries així ho permeten. S'adjunta el document de reserva de matrícula per Megafor .

Quedem a disposició dels nostres alumnes i interessats en els telèfons habituals i directament a MEGAFOR:
info@megafor.es
tel. 688.854.840
www.megafor.es

Una cordial salutació.
ATGROUP

11 d'maig del 2020

CURS DE DELEGAT DE PROTECCIÓ DE DADES AJSE PROGRAMA RECONEGUT PER ANF-AC

A partir del pròxim 18 de maig es reinicien les classes de forma on line d'el Curs de Delegat de Protecció de Dades de AJSE, impartit per personal qualificat de ATGROUP, vàlid per a la presentació a l'examen de DPO de ANF-AC, entitat homologada per realitzar aquestes proves per ENAC segons l'Esquema de Certificació de l'AEPD.

Esperant haver passat les fases més dures de la pandèmia COVID 19 i seguint els processos d'adaptació a la nova situació general al sector de la Seguretat Privada i la formació, es continua amb la impartició de el Curs amb programa desenvolupat per ATGROUP per AJSE, el qual es troba reconegut per ANF-AC com a vàlid per a impartir el curs de 180 que habilita per a la presentació a l'Examen de Certificació de DPO.

L'esmentat curs contempla les necessitats d'un DPO, afegint els coneixements específics que pogués necessitar un cap de seguretat o un Director de Seguretat en matèria de protecció de dades en l'exercici de la seva professió.

La figura del Delegat de Protecció de Dades, és obligatòria segons la legislació vigent per a les empreses de seguretat privada.

En aquesta part de el curs, i fins que les circumstàncies sanitàries ho permetin, només es realitzaran les tutories personalitzades i les classes magistrals de forma telemàtica, amb les eines posades a disposició de l'alumne i el professorat.

També aprofitem per comunicar que ja es troba oberta la inscripció per a les noves edicions de el Curs.

Més Informació

11 d'maig del 2020

NOU HORARI COVID 19

Benvolguts clients, amics i col·laboradors.

Els informem que degut a la situació de pandèmia creada pel COVID 19, i seguint amb les instruccions de les autoritats competents, els informem que les visites a les nostres instal·lacions només podran ser realitzades per visites prèviament concertades.
Si pertany a alguns dels col·lectius de risc o és major de 65 anys, preguem ens ho faci saber per atorgar-li una franja horària especial de màxima protecció.

Per concertar visites o per a sol·licitar qualsevol tipus d'informació quedem a la seva disposició a:
93. 345 96 82/902 090 162
E-mail: info@atgroup.es


Més Informació

5 d'maig del 2020

AJORNAMENT DEL CURS SEMI PRESENCIAL DE DIRECTOR DE SEGURETAT MEGAFOR-AJSE-ATGROUP per crisis COVID 19

S'ajorna fins a la tardor-hivern de el present any 2020 el desenvolupament de el curs semi presencial de Director de Seguretat de Megafor.-AJSE-ATgroup.

A causa de la situació extraordinària que ha generat la crisi de l'CONVID 19, Megafor ha decidit posposar el curs de Direcció de Seguretat que anava a desenvolupar-se en col·laboració amb AULA TECNOMEDIA, en les seves instal·lacions de l'Avinguda Meridiana.
Properament s'anunciarà les noves dates i el termini d'obertura de la matrícula, perquè qualsevol interessat pugui assistir a la mateixa.
Per a la present edició que s'ha traslladat de dates, també es compta amb el professorat més qualificat, com en les anteriors edicions d'anys anteriors.
S'adjunta la documentació annexa a el curs.
Quedem a disposició dels nostres alumnes i interessats en els telèfons habituals i en el correu formacion@atgroup.es.
Una cordial salutació.

31 d'març del 2020

LA PROTECCIÓ DADES I EL COVID-19

Volem compartir-te el butlletí informatiu que ha elaborat el nostre equip sobre la base de la situació actual que travessa el País en relació amb el COVID-19.
Volem mantenir informats a tots els nostres clients, col·laboradors o interessats, sobre les mesures implementades i com pot afectar en l'àmbit de Protecció de Dades.

Descarregar PDF Veure Online

20 d'març del 2020

Seguim Operatius

Estimats clients,
Dada la situació que travessa el país a causa del Covid-19, en l'equip de ATGROUP ens hem preparat per a poder seguir acompanyat i treballant cada dia a disposició dels nostres clients i col·laboradors.

Continuem operatius i poden contactar-nos a través dels nostres canals de comunicació.

Tel:93 345 96 82
Email:info@atgroup.es
Skype: ATGrup.barcelona

L'equip d'ATGROUP

17 d'març del 2020

AEPD multa amb 10.000 euros a un home per difondre a WhatsApp informació de tercers.

La resolució és controvertida perquè hi ha dubtes sobre l'aplicació de la normativa emprada.

L'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) ha interposat una multa per valor de 10.000 euros a un ciutadà per difondre en el seu WhatsApp captures de pantalla de converses i fotos íntimes d'una dona sense el seu consentiment. La resolució castiga una conducta que és il·lícita però que molts la perceben com una cosa normal. En aquest cas, s'aplica el RGPD directament sobre particulars, una postura que genera debat perquè, segons molts experts, la norma té com a finalitat l'aplicació sobre empreses i no sobre persones físiques.
Hem de tenir en compte que no es poden difondre dades personals de tercers sense el seu consentiment, ja que constitueix una infracció del RGPD i encara que la resolució de l'AEPD ha estat controvertida no és la primera vegada que es sanciona a persones físiques per difondre dades personals de tercers. Sens dubte, la sanció és un avís per a tots aquells que difonen informació de tercers sense el seu consentiment.

Font: El País.

Més Informació

27 d'febrer del 2020