BENVINGUTS A ATGROUP

ATGroup, consultora especialitzada en el Dret de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Qui Som?

ATGroup, com a consultora líder en l'aplicació del Dret de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació, estem especialitzats en l'aplicació del Reglament (UE) de Protecció de Dades i la Llei orgànica de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals, així com en l'assessorament en solucions de Signatura Electrònica avançada i projectes de Comerç Electrònic i E-Administració.

El nostre objectiu se centra en prestar un servei d'assessoria i consultoria jurídic - tecnològica de qualitat.

L'equip humà de ATGroup està compost per especialistes qualificats de primera línia: Juristes especialitzats en les TIC, així com tecnòlegs de diferents perfils. En ATGroup creiem en la recerca permanent per a poder oferir als nostres clients les millors i més ajustades solucions.

La nostra seu central es troba a Barcelona. No obstant això també podràs trobar-nos a Màlaga, Madrid, València i Múrcia.


Últimes Notícies

11 d'maig del 2020

MEGAFOR INICIA LA MATRICULACIÓ DEL SEU CURS DE DIRECTOR DE SEGURETAT I CAP DE SEGURETAT

MEGADOR en col·laboració amb AJSE i ATGROUP, ha obert el procés de matriculació per al seu curs de Director de Seguretat i Cap de Seguretat.

Seguint els programes formatius més avançats MEGAFOR, ha iniciat la matriculació per al curs que permet accedir a la Doble Titulació de Director de Seguretat i Cap de Seguretat , seguint l'acord de col·laboració subscrit amb la prestigiosa Universitat Europea Miguel de Cervantes , la titulació obtinguda permetrà a l'alumne accedir a una carrera prestigiosa professional com a responsable dins de el sector de la Seguretat Privada. El curs s'iniciarà a setembre de el present any 2020 , si les circumstàncies socials i sanitàries així ho permeten. S'adjunta el document de reserva de matrícula per Megafor .

Quedem a disposició dels nostres alumnes i interessats en els telèfons habituals i directament a MEGAFOR:
info@megafor.es
tel. 688.854.840
www.megafor.es

Una cordial salutació.
ATGROUP

Més Informació

11 d'maig del 2020

CURS DE DELEGAT DE PROTECCIÓ DE DADES AJSE PROGRAMA RECONEGUT PER ANF-AC

A partir del pròxim 18 de maig es reinicien les classes de forma on line d'el Curs de Delegat de Protecció de Dades de AJSE, impartit per personal qualificat de ATGROUP, vàlid per a la presentació a l'examen de DPO de ANF-AC, entitat homologada per realitzar aquestes proves per ENAC segons l'Esquema de Certificació de l'AEPD.

Esperant haver passat les fases més dures de la pandèmia COVID 19 i seguint els processos d'adaptació a la nova situació general al sector de la Seguretat Privada i la formació, es continua amb la impartició de el Curs amb programa desenvolupat per ATGROUP per AJSE, el qual es troba reconegut per ANF-AC com a vàlid per a impartir el curs de 180 que habilita per a la presentació a l'Examen de Certificació de DPO.

L'esmentat curs contempla les necessitats d'un DPO, afegint els coneixements específics que pogués necessitar un cap de seguretat o un Director de Seguretat en matèria de protecció de dades en l'exercici de la seva professió.

La figura del Delegat de Protecció de Dades, és obligatòria segons la legislació vigent per a les empreses de seguretat privada.

En aquesta part de el curs, i fins que les circumstàncies sanitàries ho permetin, només es realitzaran les tutories personalitzades i les classes magistrals de forma telemàtica, amb les eines posades a disposició de l'alumne i el professorat.

També aprofitem per comunicar que ja es troba oberta la inscripció per a les noves edicions de el Curs.

Més Informació

5 d'maig del 2020

NOU HORARI COVID 19

Benvolguts clients, amics i col·laboradors.

Els informem que degut a la situació de pandèmia creada pel COVID 19, i seguint amb les instruccions de les autoritats competents, els informem que les visites a les nostres instal·lacions només podran ser realitzades per visites prèviament concertades.
Si pertany a alguns dels col·lectius de risc o és major de 65 anys, preguem ens ho faci saber per atorgar-li una franja horària especial de màxima protecció.

Per concertar visites o per a sol·licitar qualsevol tipus d'informació quedem a la seva disposició a:
93. 345 96 82/902 090 162
E-mail: info@atgroup.es

Més Informació

31 d'març del 2020

AJORNAMENT DEL CURS SEMI PRESENCIAL DE DIRECTOR DE SEGURETAT MEGAFOR-AJSE-ATGROUP per crisis COVID 19

S'ajorna fins a la tardor-hivern de el present any 2020 el desenvolupament de el curs semi presencial de Director de Seguretat de Megafor.-AJSE-ATgroup.

A causa de la situació extraordinària que ha generat la crisi de l'CONVID 19, Megafor ha decidit posposar el curs de Direcció de Seguretat que anava a desenvolupar-se en col·laboració amb AULA TECNOMEDIA, en les seves instal·lacions de l'Avinguda Meridiana.
Properament s'anunciarà les noves dates i el termini d'obertura de la matrícula, perquè qualsevol interessat pugui assistir a la mateixa.
Per a la present edició que s'ha traslladat de dates, també es compta amb el professorat més qualificat, com en les anteriors edicions d'anys anteriors.
S'adjunta la documentació annexa a el curs.
Quedem a disposició dels nostres alumnes i interessats en els telèfons habituals i en el correu formacion@atgroup.es.
Una cordial salutació.

Més Informació

20 d'març del 2020

LA PROTECCIÓ DADES I EL COVID-19

Volem compartir-te el butlletí informatiu que ha elaborat el nostre equip sobre la base de la situació actual que travessa el País en relació amb el COVID-19.
Volem mantenir informats a tots els nostres clients, col·laboradors o interessats, sobre les mesures implementades i com pot afectar en l'àmbit de Protecció de Dades.

Descarregar PDF Veure Online

Més Informació

17 d'març del 2020

Seguim Operatius

Estimats clients,
Dada la situació que travessa el país a causa del Covid-19, en l'equip de ATGROUP ens hem preparat per a poder seguir acompanyat i treballant cada dia a disposició dels nostres clients i col·laboradors.

Continuem operatius i poden contactar-nos a través dels nostres canals de comunicació.

Tel:93 345 96 82
Email:info@atgroup.es
Skype: ATGrup.barcelona

L'equip d'ATGROUP

Més Informació

El Grup

El nostre projecte, acostar el Dret a les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

ATGroup es una consultora líder en l’aplicació del Dret de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

La nostra missió es centra en prestar un servei de d’assessorament i consultoria jurídic – tecnològica de qualitat i especialitzada en el Dret aplicat de les Noves Tecnologies (TIC-LAW).

ATGroup és una consultora pionera en aportar solucions innovadores i creatives als problemes plantejats per el Dret aplicat de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació en las empreses.

Som especialitzats en la Normativa de Protecció de Dades, assessorament en solucions de la Signatura Electrònica avançada i els projectes de Comerç Electrònic i E-Administració.

Els seus consultors, tothom amb llicenciatura i/o doctorat, combinen la seva activitat professional amb la docència universitària.

Com a element vinculat al projecte ATGroup, es troba BUFETE ORTEGA, despatx jurídic professional fundat a Barcelona l’any 1977, sent la segona generació la qual ostenta en la actualitat la direcció del mateix.

La funció del BUFETE ORTEGA és atorgar el suport jurídic especialitzat en aquelles matèries o funcions que aparquen altres rames del coneixement jurídic diferent als anteriors, (Dret Administratiu, Mercantil, Penal, etc.)

Finalment, EVIDENTIA, dirigida pel Doctor José Navarro, la qual es una marca independent, però amb estrictes llaços de col·laboració i de sinergies amb la resta d’ATGroup, ja que la seva finalitat es la investigació digital i el peritatge forense de l’element informàtic.


Els Nostres Serveis

  1. Catàleg General

  2. Catàleg de Serveis de Privacitat