BENVINGUTS A ATGROUP

ATGroup, consultora especialitzada en el Dret de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Qui Som?

ATGroup, com a consultora líder en l'aplicació del Dret de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació, estem especialitzats en l'aplicació del Reglament (UE) de Protecció de Dades i la Llei orgànica de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals, així com en l'assessorament en solucions de Signatura Electrònica avançada i projectes de Comerç Electrònic i E-Administració.

El nostre objectiu se centra en prestar un servei d'assessoria i consultoria jurídic - tecnològica de qualitat.

L'equip humà de ATGroup està compost per especialistes qualificats de primera línia: Juristes especialitzats en les TIC, així com tecnòlegs de diferents perfils. En ATGroup creiem en la recerca permanent per a poder oferir als nostres clients les millors i més ajustades solucions.

La nostra seu central es troba a Barcelona. No obstant això també podràs trobar-nos a Màlaga, Madrid, València i Múrcia.


Últimes Notícies

20 d'març del 2020

LA PROTECCIÓ DADES I EL COVID-19

Volem compartir-te el butlletí informatiu que ha elaborat el nostre equip sobre la base de la situació actual que travessa el País en relació amb el COVID-19.
Volem mantenir informats a tots els nostres clients, col·laboradors o interessats, sobre les mesures implementades i com pot afectar en l'àmbit de Protecció de Dades.

Descarregar PDF Veure Online

Més Informació

17 d'març del 2020

Seguim Operatius

Estimats clients,
Dada la situació que travessa el país a causa del Covid-19, en l'equip de ATGROUP ens hem preparat per a poder seguir acompanyat i treballant cada dia a disposició dels nostres clients i col·laboradors.

Continuem operatius i poden contactar-nos a través dels nostres canals de comunicació.

Tel:93 345 96 82
Email:info@atgroup.es
Skype: ATGrup.barcelona

L'equip d'ATGROUP

Més Informació

27 d'febrer del 2020

AEPD multa amb 10.000 euros a un home per difondre a WhatsApp informació de tercers.

La resolució és controvertida perquè hi ha dubtes sobre l'aplicació de la normativa emprada.

L'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) ha interposat una multa per valor de 10.000 euros a un ciutadà per difondre en el seu WhatsApp captures de pantalla de converses i fotos íntimes d'una dona sense el seu consentiment. La resolució castiga una conducta que és il·lícita però que molts la perceben com una cosa normal. En aquest cas, s'aplica el RGPD directament sobre particulars, una postura que genera debat perquè, segons molts experts, la norma té com a finalitat l'aplicació sobre empreses i no sobre persones físiques.
Hem de tenir en compte que no es poden difondre dades personals de tercers sense el seu consentiment, ja que constitueix una infracció del RGPD i encara que la resolució de l'AEPD ha estat controvertida no és la primera vegada que es sanciona a persones físiques per difondre dades personals de tercers. Sens dubte, la sanció és un avís per a tots aquells que difonen informació de tercers sense el seu consentiment.

Font: El País.

Més Informació

12 d'febrer del 2020

Campanya de conscienciació sobre el Delegat de Protecció de Dades

Des d'ATGROUP hem iniciat una campanya de conscienciació sobre la importància del Delegat de Protecció de Dades (DPD) per a tots els nostres clients i col·laboradors. Sigues partícip, informa't! El nostre equip pot assessorar-te i donar-te una solució.

Contacta amb nosaltres: info@atgroup.es T.93 345 96 82

Més Informació

El Grup

El nostre projecte, acostar el Dret a les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

ATGroup es una consultora líder en l’aplicació del Dret de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

La nostra missió es centra en prestar un servei de d’assessorament i consultoria jurídic – tecnològica de qualitat i especialitzada en el Dret aplicat de les Noves Tecnologies (TIC-LAW).

ATGroup és una consultora pionera en aportar solucions innovadores i creatives als problemes plantejats per el Dret aplicat de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació en las empreses.

Som especialitzats en la Normativa de Protecció de Dades, assessorament en solucions de la Signatura Electrònica avançada i els projectes de Comerç Electrònic i E-Administració.

Els seus consultors, tothom amb llicenciatura i/o doctorat, combinen la seva activitat professional amb la docència universitària.

Com a element vinculat al projecte ATGroup, es troba BUFETE ORTEGA, despatx jurídic professional fundat a Barcelona l’any 1977, sent la segona generació la qual ostenta en la actualitat la direcció del mateix.

La funció del BUFETE ORTEGA és atorgar el suport jurídic especialitzat en aquelles matèries o funcions que aparquen altres rames del coneixement jurídic diferent als anteriors, (Dret Administratiu, Mercantil, Penal, etc.)

Finalment, EVIDENTIA, dirigida pel Doctor José Navarro, la qual es una marca independent, però amb estrictes llaços de col·laboració i de sinergies amb la resta d’ATGroup, ja que la seva finalitat es la investigació digital i el peritatge forense de l’element informàtic.


Els Nostres Serveis

Visiti el nostre catàleg complert